Appen som ger dina säljare 15% mer säljtid

Personuppgiftspolicy

Extern personuppgiftspolicy för Conscriptor Säljstöd AB

 

Personuppgiftspolicy

I den här personuppgiftspolicyn beskriver vi vilken information vi samlar in om våra kunder och besökare på våra webbsidor, hur och varför vi samlar in och använder informationen samt hur vi skyddar våra kunders rättigheter och följer reglerna i personuppgiftslagen.

Insamling, lagring, sammanställning, utlämning och annan behandling av personlig information regleras i personuppgiftslagen GDPR. Lagen ställer bland annat stränga krav på konfidentialitet och säkerhet vid behandling av personlig information. Datainspektionen är tillsynsansvarig myndighet enligt lagen. “Personlig information” är information och uppgifter som kan knytas till en fysisk person, t.ex. namn, bostadsadress, e-postadress.

 

Personuppgiftsansvarig

Conscriptor Säljstöd AB är personuppgiftsansvarig för verksamhetens behandling av personlig information. “Personuppgiftsansvarig” är enligt lag den som avgör ändamålet med behandlingen av personlig information och vilka verktyg som ska användas. Det är personuppgiftsansvarig som ansvarar för att behandlingen av personlig information sker enligt lag. Kontaktinformation till Säljstöd AB Sverige finns längst ned i den här personuppgiftspolicyn.

 

Vilka typer av personlig information som behandlas

Det innefattar bl.a namn, organisationsnummer, adress, telefonnummer och e-postadress). Vidare lagrar vi information om ditt avtal samt tjänster vi tillhandahåller till dig som kund till Säljstöd AB (och eventuella tilläggstjänster du senare köper eller använder) och tillhörande teknisk utrustning samt internetanslutning (vilket kan innefatta IP-adress).

Vi lagrar även e-post och annan skriftlig kommunikation vi tar emot, inklusive återkoppling vi får av dig.

Om vi får information om dig (t.ex. demografisk information om dig) i anslutning till att du samtycker till att delta i någon av våra undersökningar, kundpaneler eller erbjudanden, ta emot nyhetsbrev och uppdateringar eller delta i likande aktiviteter lagrar vi denna information.

När du använder dig av tjänster vi erbjuder registreras information om användning, visning, navigering, internetanslutning, teknisk utrustning och enheter som används automatiskt av våra mätverktyg och tekniska loggar.

 

Syftet med behandlingen – vad informationen används till

Kontaktinformation, information om ditt avtal samt eventuella tilläggstjänster och information vi på annat sätt tar emot om dig lagras främst för att kunna administrera din kundrelation och leverera de tjänster du abonnerar på och vi tillhandahåller. Detta omfattar bland annat att behandla dina beställningar, skicka korrekta fakturor till dig, hantera betalningar och kommunicera med dig i samband med din kundrelation och ge dig nödvändig hjälp och användbar information. Informationen gör även att vi kan analysera, anpassa och förbättra vårt tjänsteutbud och vår kommunikation med dig.

 

Information som automatiskt registreras av våra mätverktyg och tekniska loggar om användning, visning, navigering, internetanslutning, teknisk utrustning osv. används också när vi administrerar kundrelationen, men bidrar även till att vi kan säkra att tjänsterna hela tiden fungerar som de ska och håller den kvalitet de ska ha. Vi kan proaktivt lösa tekniska problem innan du ens märker dem, minska risken för fel och hindra att någon missbrukar våra tjänster. Med hjälp av informationen kan vi även ge dig bästa möjliga användarupplevelse på de olika tekniska enheter du kan använda dig av och på skärmar av olika storlek.

Utifrån vad du har tittat på tidigare kan vi ge dig automatiska och personanpassade rekommendationer som gör det enklare och snabbare för dig. Informationen vi samlar in hjälper dessutom oss att anpassa kommunikationen med dig, t.ex. vad gäller nytt innehåll, produkter och tjänster du kanske är intresserad av. Vi tar även fram statistik och kartlägger trender för att kunna utveckla, förnya och förbättra tjänsteutbudet.

 

Hur länge informationen sparas

Vi sparar endast personlig information så länge det är nödvändigt för de syften som beskrivs ovan, eller för att uppfylla lagstadgade krav. Det innebär att vi sparar olika typer av information olika länge. Enligt bokföringslagen måste t.ex. fakturainformation sparas i minst 7 år. Kontaktinformation behöver vi spara så länge du är kund hos oss (och under en viss period efter detta, bland annat för att kunna ge dig bästa möjliga service om du väljer att komma tillbaka till oss). Samma sak gäller information om dina tjänster, medan vi kan behöva spara andra typer av information (t.ex. e-post-dialog med it support) under kortare tid.

 

Vem vi delar informationen med

Vissa andra tredje parter utför tjänster å våra vägnar och hjälper oss att driva verksamheten och leverera tjänster. Sådana tredje parter får tillgång till relevant information i samma syften som beskrivs ovan.

Vi tecknar avtal med tredje parter som vi delar information med och ställer tydliga krav på att de ska följa gällande personuppgiftslag, vilket innefattar krav på informationssäkerhet. När sådana tredje parter befinner sig utanför EU använder vi, vid behov, använder vi endast företag som är anslutna till privacy shield som ser till den enskildes sekretesskydd och ger en tillfredsställande säkerhetsnivå.

I den utsträckning det krävs enligt lag eller domslut eller är nödvändigt för undersökningar av möjliga lagbrott mot vår verksamhet kan relevant information lämnas ut till offentliga myndigheter eller eventuellt andra som har rätt till det.

Hur vi skyddar informationen

Vi arbetar planerat och systematiskt med informationssäkerhet och använder såväl tekniska som organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda lagrad personlig information mot icke-auktoriserad åtkomst och användning.

I den utsträckning vi delar personlig information med tredje part ställer vi motsvarande krav angående informationssäkerhet på dem.

Om du är inloggad på en av våra tjänster och har varit inaktiv en viss tid loggar vi automatiskt ut dig för att bidra till att skydda ditt konto mot ej auktoriserad åtkomst. Du ansvarar själv för att hålla inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) konfidentiella.

 

Administration av och ändringar i lagrad information

Det är viktigt att kontaktinformationen vi har sparat om dig är korrekt och aktuell. Du kan även kontakta oss direkt om du har frågor om eller önskar insyn i vilken information vi sparar om dig. Om du upptäcker fel eller om informationen ändras (t.ex. ny adress, nytt telefonnummer eller ny e-postadress) är vi tacksamma om du snarast möjligt kontaktar oss, så att vi kan uppdatera informationen.

 

Cookies och spårningsbilder

När du besöker våra webbsidor registrerar vi automatiskt cookies, spårningsbilder och IP-adresser.

Cookies är små datafiler som lagras på din enhet när du surfar och använder webbsidor och tjänster på internet. En spårningsbild (pixeltagg) är en osynlig fil som sparas på enskilda webbsidor.

Vi använder cookies bland annat för att mäta trafiken på våra webbsidor och få information om vilka delar av vår webbplats som är mest besöka på vilka tider, hur besökarna navigerar på webbplatsen och hur länge besöken varar. Huvudsyftet med detta är att säkra och förbättra prestandan och funktionaliteten på webbplatsen. Spårningsbilder används i liknande syften, men även för att ge oss information om hur vår marknadsföring fungerar.

Du kan ange att webbläsaren ska meddela dig innan du tar emot en cookie, så att du kan bestämma om du vill godkänna den. Du kan även ange att webbläsaren automatiskt ska inaktivera cookies. Observera att du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen om du har inaktiverat cookies.

 

Anslutningar till andra webbsidor och tjänster

Våra webbsidor kan innehålla länkar till andra webbsidor och vissa av våra tjänster kan ge dig åtkomst till tjänster från tredje part. Säljstöd AB ansvarar inte för sådana externa webbsidor.

 

Kontaktinformation

Om du har frågor eller av andra orsaker vill kontakta oss angående den här personuppgiftspolicyn kan du använda följande kontaktinformation:

 

Conscriptor Säljstöd AB
Box 1
473 21 Henån

Telefon kundservice: 0304-68 78 60

Klicka här för att ladda ner registerutdragsblanketten!

 

 

Vänligen klicka här för att komma till personuppgiftspolicy för tjänsten Voicenotes!

Share

Film om VoiceNotes